lauantai 5. lokakuuta 2024

Lokakuun ja parin edellisen seuranta

 Näin tässä taas on tovi vierähtänyt edellisestä päivityksestä, ensin tuli lomailtua ja sen jälkeen on pitänyt töissä kiireitä, toivon mukaan nuo kiireet tässä aikanaan näkyvät tililläkin asti. Tämän seurannan kolmen kuun, elo-, syys- ja lokaluun aikana ulosottoon on mennyt vain perussumma eli noin 1050€,  kun palkat ovat olleet ilman mitään ylimääräistä. Tälläkin velat lyhenevät, eivätkä sentään kasva, mutta onhan tuo tahti aika masentavaa kuten alta huomataan. Hyvä puoli on että tuo auton velka vääjäämättä lähenee loppuaan ja vapauttaa pian vähän vajaat 150€ kuukaudessa muuhun käyttöön kun loppuu.

Uskoa tulevaan tuo sentään se että korot ovat nyt aika voimakkaastikkin lähteneet laskuun, 12kk Euribor meni jo alle 2.7% ja jos tahti jatkuu niin vuodenvaihteessa korko vihdoin tippuu ulosotonkin asiakkaille, kuinka paljon se jää vielä nähtäväksi. Toiveena on että korko tippuisi ainakin prosentilla, tuo tarkoittaisi jo 100€ lisää joka kuukausi enemmän lyhennyksiin pelkkien korkojen sijaan.

Olen tässä miettinyt suurempiakin liikkeitä velkojeni kanssa, mutta niiden toteutuminen ei ole vain minusta kiinni joten on ehkä parempi palata näihin siinä vaiheessa jos jotain konkreettista alkaa tapahtua.

Kuulaita syyspäiviä lukijoille!

 

 

Lokakuun ja parin edellisen seuranta

 Näin tässä taas on tovi vierähtänyt edellisestä päivityksestä, ensin tuli lomailtua ja sen jälkeen on pitänyt töissä kiireitä, toivon mukaa...