keskiviikko 3. toukokuuta 2023

Yksi rivi pois

Ulosotto oli ripeä toimissaan tällä kertaa ja puuttuva summa tilitettiin jo eteenpäin. Kaikki meni Norwegianille, joka onkin suurin velkoja. Samalla kävi niin että tuo Norwegianin pienempi laina painui nollaan. En nyt vielä kuohari pulloa poksauta mutta onhan tuo nolla rivi kiva, lisää noita vaan.

Vapaakuukausien osalta kerrottiin, että systeemi tuo automaattisesti ulosottovirkailijalle työjonoon ne henkilöt, joilla on edellytykset vapaakuukauteen. Näihin sitten ovat yhteydessä ja ehdottelevat vapaakuukausia. Jäädään siis odottelemaan rauhassa, tapahtuuko jotain.

 

 

 

 

4 kommenttia:

 1. Hei! Törmäsin blogiisi sattumalta ja luin yhdeltä istumalta tarinaasi. Kirjoitat tosi kivalla tavalla. Itse olen yhtä lailla uo:n asiakas, kylläkin nyt jo voiton puolella ja haluaisin vaan sanoa, että näistä voi selvitä (itsellä lähtötilanne armollisempi mutta myös paljon sinua pienemmät tulot)! Toivon sinulle kaikkea hyvää! Itselläni ulosotto on ollut toki hirveä opetus mutta tavattoman tärkeä sellainen. Haluaisin vielä muistuttaa, että velkojien kanssa on mahdollista sopia ns. akordisopimuksia, tiesitkö? En siis tiedä, sopiiko se tilanteeseesi vielä tässä kohtaa, mutta itse olen saanut useamman velkojan kanssa sovittua summaa pienemmäksi, minkä maksettua he ovat luopuneet saatavista ja jäljelle jää "ainoastaan" uloston maksu. Tsemppiä sinulle valtavasti!

  VastaaPoista
 2. Moi, kiitos paljon kommentista, kyllä se tästä menee ja aivan varmaa on että jotain tästä oppii myös. Olen tietoinen ko. sopimuksista, mutta niin kauan kun on noita ulosoton ulkopuolisia velkoja jäljellä, niin ylimääräiset on hyvä keskittää niihin. Kun ne on kuitattu pitää ruveta selvittämään miten velkojat asian näkevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei muuten jos oot instagramissa, niin vahva suositus "rahataikoja"-nimisen tilin seurannalle, todella hyviä vinkkejä esim. velkojien kanssa tehtävistä maksusopimuksista ja muutenkin säästämisestä ja aikamoisesta ulosottovyyhdin selättämisestä.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä, pitää käydä katsomassa.

   Poista

Q2 seuranta

  En kyllä lupaa enää aikataulusta mitään… 🙊 On ollut aika vauhdikasta tässä viime kuukaudet ja viime aikoina nauttinut ennemmin kesästä ku...