perjantai 13. elokuuta 2021

Elokuun seuranta ja ulosotto alkaa

 Niin sitä on elokuuhun asti päästy ja aika päivittää seuranta. Vielä viime palkasta ei ulosottoon mitään mennyt, mutta nyt olen saanut virallisesti tiedon, että seuraavasta palkasta eteenpäin palkasta ulosmitataan suoraan osa. Kyselin maksusuunnitelman perään, mutta siitä ei edes neuvoteltu, suoraan vaan kerrottiin, että ottavat palkasta.

Kyselin ulosotto mieheltä paljonkin asioita, mutta niihin en kauheasti vastauksia vielä saanut, tosin sovittiin tapaaminen syyskuulle, jolloin varmasti monet asiat selviävät. Samalla hoidetaan ulosottoselvitys eli käydään tarkemmin tilannettani läpi. Tuon lopputuloksena tiedän sitten missä mennään esimerkiksi talon suhteen.

Itse seurantaan, voisin sanoa, että aika normaali kuukausi oli, ulosotossa olevat keräsivät korkoa kovaa kyytiä ja lyhennykset omiin lainoihin olivat ihan suunnitelman mukaiset, ei siis ylimääräisiä lyhennyksiä.
Ylimääräinen raha, jonka lyhennyksiin olisin voinut laittaa, kun ulosotto ei alkanutkaan meni tässä kohtaa muun muassa kiinteistöveroon. Olen pyrkinyt pitämään tilit selvinä verottajan suuntaan, koska siinä on suomessa taho, joka saa aina omansa pois 😆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Q2 seuranta

  En kyllä lupaa enää aikataulusta mitään… 🙊 On ollut aika vauhdikasta tässä viime kuukaudet ja viime aikoina nauttinut ennemmin kesästä ku...