keskiviikko 16. maaliskuuta 2022

Maaliskuun seuranta

 Maaliskuu tuli ja nyt jo puoli välissä, pahasti siis jäljessä tämän seuranta postauksen kanssa.

Paljon tapahtui maaliskuuhun tultaessa, hyvää oli se, että tilille kolahti normaalin palkan lisäksi lomarahat ja ulosottokin sai satasen ylimääräistä. Kaikki ylimääräinen tulikin tarpeeseen, kun toinen autoista sanoi sopimuksen irti, tarkemmin ottaen auton jarrut, mikä tietysti on asia, joka piti laittaa kuntoon. Tässä korostuu se, että pitäisi olla hätäkassa kunnossa. Kassaa oli mutta ei tarpeeksi, kun remonttiin piti äkkiä repiä 700€ rahaa. Tämä johti pieneen eräpäivä kikkailuun, mikä näkyy toisen auton lyhennyksissä, mitä ei siis ole ainakaan vielä tehty. (eräpäivä on itseasiassa tänään, mutta yleensä maksan kaikki kuun laskut, kun palkka tulee)

Lisäksi nyt kun katson ulosoton tilannetta, niin kuukausihan näyttää pahasti punaiselta, tähän suurin syy on varmaankin se, että seuranta tehtiin vasta nyt. Toisin sanoen tuossa on nyt 1.5 kuukauden korot mukana, mikä näillä summilla on iso kulu.

Jotta ei kaikki nyt ihan huonolta näyttäisi niin tulevaisuus, ainakin parin seuraavan kuukauden ajalta näyttää hyvältä. Seuraaviin pariin tiliin on tulossa parikin bonusta, mikä ainakin jälkimmäisen osalta tulee näkymään ulosotossakin ihan kunnollisena summana. Lisäksi sain tällä palkkakierroksella reilun satasen korotuksen palkkaan, näillä polttoaineen hinnoilla kyllä tietää mihin sekin menee, korotuksen jälkeen kuukausi palkka ylittää 4 500€ rajan, nettona ollaan muutaman kympin alle 3 000€:ssa.

Koitan pysyä aikataulussa ensi kuussa eli jo ihan kohta.

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Q1 seuranta

  Oho, voisi joku sanoa. Ei yksi vaan kaksi kuukautta jäi välistä ja nyt jo maaliskuussa mennään. Tehdään nyt siis maaliskuun seurannan sija...