maanantai 4. huhtikuuta 2022

Huhtikuun seuranta

 No niin, tällä kertaa aikataulussa.

Tähän palkkaan työnantaja muisti pienellä bonuksella viime vuodesta, joten ulosottoonkin päätyi vähän enemmän (1119,09€ vs. normaali 858€). Maksu jaettiin neljälle eri velalle ja kokonaisvelka ulosotossa laski 650 eurolla ja taulukkomaksuihin meni 93€.

Ulosoton ulkopuolisten velkojen osalta tilanne näyttää oikein hyvältä, mutta isoin tekijä normaalia suurempaan pudotukseen on se, että sain aikataulun kiinni toisen auton lyhennyksissä, viime kuussa, kun jäi erä maksamatta yllättävien menojen takia. Sinänsä tuntuu hyvältä, että nyt on taas maksut maksettuna. Täytyy kuitenkin sanoa, että jotain tästä kaikesta on oppinut, aikaisemmin olisi varmasti stressannut enemmän maksamattomista laskuista, nyt tietää, että pari viikkoa myöhässä ei vielä ole maailman loppu.

Ensi kuussa luvassa vähän enemmän säätöä tai ainakin olen siihen varautunut, mutta palataan siihen viimeistään ensi kuussa.

 

2 kommenttia:

 1. Hienoa miinusta tässä kuussa. Sinulla helpottaa tuo tilanne aika mukavasti sitten kun saat kuitattua nuo ulosoton ulkopuoliset velat nollaan. Onneksi taulukkomaksujakaan ei tarvitse kahta vuotta kauempaa maksaa. Taulukkomaksut ovat kyllä täysin järjettömiä, varsinkin kun niitä joutuu maksaa ulosoton alkuvaiheessa, jolloin velkasumma ja korot ovat muutenkin suurimmillaan. Tsemppiä jatkkon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Taulukkomaksut on kyllä verrattavissa maassa makaavan potkimiseen, lyödään jo lyötyä, mutta onneksi niitä ei tule kuin ensimmäiset kaksi vuotta kuten sanoit.

   Poista

Lokakuun Seuranta

 Ennen kuin ehtii edes kissaa sanoa ulosotto reakoi. Eli viitaten tänään aiemmin tekemääni postaukseen sain vastauksen ja selityksen mitä t...