keskiviikko 3. elokuuta 2022

Elokuun seuranta

Vielä on kesää jäljellä, vaikka loppu jo häämöttääkin, nautitaan lämpimistä keleistä vielä, kun niitä riittää. Heinäkuukin tuossa jo vierähti ja on aika katsella taas mitä kuukaudessa tapahtui, lyhyt vastaus: ei juuri mitään.

Ulosottoon meni normaali lyhennyt, joka jakaantui kolmelle lainalle. ”Vähän” katkeruutta herätti taas, kun katsoin, miten lyhennys oli pilkottu, Santanderille nimittäin oli maksettu 335,10 €. Mikä tässä harmittaa on taulukkomaksu, jonka raja on 335,01 €. Eli jos olisivat maksaneet 10 senttiä vähemmän olisi tuosta vapautunut 29 euroa toiselle lainalle, mikä olisi ollut velkojan ja velallisen etu, ulosottomies päätti valita ulosottomiehen edun, reilua eikö totta.

No hyvä puoli on se, että tässä on jo 12kk taulukko maksuja makseltu, joten toinen mokoma enää edessä. Pitää varmaan harrastaa vähän numeroiden murskausta ja katsoa mitä tuossa vuodessa on tapahtunut, mutta siitä varmaan omana postauksenaan.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Syyskuun Seuranta

  Syyskuu, kyllä taas tämäkin vuosi hupenee nopeasti. Aika kurkata viimeisen kuun tapahtumiin, ulosoton osalta oli taas ihan peruskuukausi, ...