maanantai 4. heinäkuuta 2022

Heinäkuun seuranta

 Huh hellettä, kuuma kesäkuu vaihtui kuumaan heinäkuuhun, ainakin vielä hetken aikaa hellettä riittää.

Kuten viimeksi meinasin, on tämä kuukausi ollut tulopuolella tylsää peruspuurtamista. Menopuolella tapahtuu, kun OP sai yhden lainansa vihdoin ulosottoon ja tämän lisäksi muutakin on tulossa, kun pitkästä aikaa käräjäoikeudesta tuli postia. Alkaahan se ollakin jo aika, kun mietitään että kohta kaksi vuotta siitä, kun ko. velkaan viimeisen erän maksanut. Näiden kahden lainan jälkeen olisi vielä yksi laina jäljellä, mutta sille ei ole tapahtunut mitään pitkään aikaan, joten olen alkanut miettiä, jos sen saisi maksettua ennen ulosottoa pois. Olen kyllä ilmoittanut sinne halusta oikeudelliseen perintään jo viime kesänä, mutta eipä tunnu olevan kiire heilläkään.

Jotain positiivistakin tuli, kun viime vuoden verotus valmistui. Satasen mätkyt muuttuivat 250 € palautuksiin, nämä toki menevät suoraan ulosottoon ja näkyvät luvuissa syys- tai lokakuun seurannassa.

Nyt sitten vaan jatketaan kaikki kesästä nauttimista ja ladataan akkuja tulevaan syksyyn, jotta jaksaa taas jatkaa pintaa kohti. Hyvää kesää kaikille lukijoille!

 

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Q1 seuranta

  Oho, voisi joku sanoa. Ei yksi vaan kaksi kuukautta jäi välistä ja nyt jo maaliskuussa mennään. Tehdään nyt siis maaliskuun seurannan sija...