sunnuntai 4. syyskuuta 2022

Syyskuun seuranta

 Niin sitä on ehditty jo syyskuuhun, aamuisin kun nenän ovesta ulos työntää niin sen jopa huomaa, sen verran nopeasti ovat ilmat kylmenneet. Lämmityskausi lähenee ja se tietää lisää kuluja, onneksi sähkösopimus meni jo kesällä vanhaksi, niin tuli otettua jatkotarjouksena kahden vuoden määräaikainen sopimus, kolminkertainen hinta tuntui silloin pahalta, mutta nyt olo on helpottunut. Tulevasta talvesta voi tulla monelle kova ja toivottavasti keväällä ei nähdä uutisia massiivisista luottotietojen menetyksistä sähkölaskujen takia.

Kuluneen kuun aikana tuli vähän ylimääräisiä tuloja ja kaikkineen ulosottoon päätyi 1364 euroa. Tilastoja rumentaa Komplett bankin velka, joka vihdoin saapui ulosottoon, pari vuotta siinä menikin. Samalla otin näkyviin ulosoton ulkopuolelta Axantorin pienen lainan, joka on ainut, joka ei vielä ole ulosotossa. Ajatus on maksaa tuo pois nyt syksyn aikana, aloitinkin tasaamalla summan nättiin tasalukuun. Muuten ulosotto päätti jakaa rahani viiden lainan kesken.

Komplettin ja Axantorin jälkeen tässä pitäisi nyt olla kaikki velat, lukuun ottamatta asuntolainaa. Yhteensä maksettavaa on siis 148 637,98 €. Alle 150 tuhatta siis, helppo homma, saa suorittaa 😏

2 kommenttia:

 1. Hyvä että sait vihdoin viimeisenkin velan menemään ulosottoon, näissä kestää kyllä luvattoman kauan osalla velkojista.
  Sinulla on muutama noita alle 1 000 euron velkoja ulosotossa, niistä pääset aika nopeastikin eroon. Velkojen lukumäärän väheneminen motivoi eteenpäin!
  Suunnilleen samalla velkamäärällä mennään eteenpäin,jatketaan taistelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä kertoo systeemin kitkasta, jos kaksi vuotta sen jälkeen kun lasku jää maksamatta se vihdoin valuu ulosottoon asti.
   Ajatus on tosiaan alkaa napsimaan noita pienempiä pois kun tuo ulosoton ulkopuolinen lista on putsattu. Määrän pieneneminen varmasti motivoi eteenpäin, tosin nytkin listaa katsoo, niin Resurs Bank erottuu joukosta, kertoo jotain velkojasta jos jokainen lasku pitää erikseen hakea ulosottoon. (Verrattuna esim. Nordea joka paketoi kaikki luotot ja löi koko paketin kerralla eteenpäin.)

   Poista

Marraskuun seuranta

  Sateinen marraskuu on koittanut, tällä kertaa kävi niin että normaalilla lyhennykselläkin velka lyheni, lisäksi yksi rivi meni nollille, m...