lauantai 15. heinäkuuta 2023

Heinäkuun Seuranta

Heinäkuu ja kauan odotettu loma koitti lopulta, toivottavasti kaikki lukijatkin ovat päässeet kesätunnelmaan jo.

Kuten viimeksi kirjoitin ei tässä kuussa mennyt ulosottoon mitään, koska ulosotto määräsi yhden vapaakuukauden pyytämättä. Rumaa jälkeähän tämä seurannassa tekee, kun korot juoksevat ja lyhennyksiä ei tehdä, mutta sain sentään isomman lyhennyksen tehtyä S-pankin lainaan. Lisäksi ihan mukavaa kun lomailee ja tilillä oikeasti on muutama ylimääräinen euro.

Jahka tässä kesästä selvitään, pitää oikeasti katsoa miten tämä ulosotto sujuu, 1.7 alkaen korot nousivat 11 % ja katsoo mitä uutisissa puhutaan ei ole täysin varmaa jääkö se vielä tähänkään. Jo nykyisellä korkoprosentilla korkoihin uppoaa 15 000 euroa vuodessa, mikä on järkyttävä summa.

Jotain hyvääkin on tulossa, koska aina pitää jotain positiivistakin keksiä, sillä omien laskujen mukaan ensikuussa menisi viimeisen kerran taulukkomaksuja, kaksi vuotta on siis kohta ulosottoa takana. Täytyy sanoa, että nopeasti tämä aika loppujan lopuksi menee.

Hyvää kesän jatkoa kaikille.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Q2 seuranta

  En kyllä lupaa enää aikataulusta mitään… 🙊 On ollut aika vauhdikasta tässä viime kuukaudet ja viime aikoina nauttinut ennemmin kesästä ku...