tiistai 13. heinäkuuta 2021

Velat auki ja seurannan aloitus

 Näin se kesä etenee hikoillessa, sain ulosottomieheenikin yhteyden, tai ainakin varmistuksen, että hän on saanut viestini. Ilmoitti ettei ole ehtinyt vielä minun asiaani asti ja palaa myöhemmin asiaan. Nyt ainakin tiedän, etteivät viestini ole hävinneet bittiavaruuteen, vaan löytäneet perille. Luultavasti ulosottolaitoksellakin perinteinen suomalainen kesä ja lomat tekevät tehtävänsä eli koitetaan vain selvitä päivästä toiseen, kun kaikki muut lomailevat.

Samaan aikaan ulosottoon tulee koko ajan lisää velkoja, jos oikein laskin, niin 10 laskua 24:stä on nyt tullut sisään. Kokonaissaldoa kertyneenä jo 63 330,40€, siinä jokusen lyhennyksen saa tehdä, että tuo tulee kuitattua. Ulosotto velan lisäksi on muutama laina ulosoton ulkopuolella maksussa, nämä kaikki ovat sellaisia, etten ole yksin kyseistä lainaa ottanut, joten ne on vain hoidettava. Yhteensä näissä on velkaa jäljellä reilu 17 000€. Ajatukseni on kaikki ylimääräiset rahat iskeä näin alkuun näihin velkoihin, niissä lyhennykset noin 550€ kuussa ja kun saan aikanaan ne maksettua pois, saan tuon summan lyötyä ulosottoon ylimääräisenä lyhennyksenä joka kuukausi.

Ajatus on jatkossa kuukausittain seurata velkojen kehitystä, suunnilleen tässä kuun puoli välissä, kun palkka aina tulee kuun vaihteessa, oletan että tähän mennessä kaikki maksetut lyhennykset näkyvät jo joka paikassa. Jahka ulosotto alkaa, niin seuranta elää toki sen mukaan, miten he pidätyksiään lainoille tilittävät.

Ensimmäinen versio seurannasta alla. Katsotaan, miten kehittyy ajan saatossa. (Jos hyviä ideoita, niin saa kommentoida 😊)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Marraskuun seuranta

  Sateinen marraskuu on koittanut, tällä kertaa kävi niin että normaalilla lyhennykselläkin velka lyheni, lisäksi yksi rivi meni nollille, m...