maanantai 10. tammikuuta 2022

Tammikuun seuranta

 Tammikuu on alkanut vauhdikkaasti työrintamalla mikä on aina hieno asia, yleensä vuosi alkaa hiljaisemmalla jaksolla mutta nyt ainakin toistaiseksi on saanut vääntää pitkää päivää niin paljon kuin vain jaksaa.

Vuoden ensimmäinen ulosotto olikin reilumpi, kun työnantaja haluaa aina vuoden vaihteessa siivota tilastojaan eli maksaa sisään tehtyjä tunteja ulos, en tästä valita. Ulosottoon päätyi yli kaksinkertainen summa rahaa normaali kuuhun verrattuna. Vaikka lyhennys oli iso ei se estänyt ulosottovelkaa kohoamasta seuraavaan luokkaan, kun sata tonnia meni rikki. Toivon mukaan tuo menee pian uudestaan rikki ja suunta on alaspäin.

Lisäsin myös toisen kuvaajan näyttämään velkojen kehitystä yli ajan. Toistaiseksi on vain kiivetty ylämäkeä, mutta kyllä se alamäkikin sieltä vielä koittaa.

 

 


2 kommenttia:

 1. Mukavan kokoinen lyhennys tässä kuussa. Mielestäni tuo on hyvä idea pitää seurantaa myös yli ajan. Pelkkä vertailu edelliseen kuukauteen ei kuitenkaan kerro kokonaiskuvaa ja tuossa on paljon vaihtelua kuukausittain. Pidemmän aikajänteen kuvaajasta näkee helpommin että homma menee oikeaan suuntaan.
  Toivottavasti sinullakin käyrä alkaa kohta näyttämään alaspäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tässä kohdassa alkaa jo käänne vihdoin näkymään, tosin tässä kuussa tuli vielä todella rumaa nousua, mutta nyt ei enää puutu kuin muutama velka sitten alkaa pitkä alamäki.

   Poista

Marraskuun seuranta

  Sateinen marraskuu on koittanut, tällä kertaa kävi niin että normaalilla lyhennykselläkin velka lyheni, lisäksi yksi rivi meni nollille, m...