tiistai 4. lokakuuta 2022

Lokakuun Seuranta

 Ennen kuin ehtii edes kissaa sanoa ulosotto reakoi. Eli viitaten tänään aiemmin tekemääni postaukseen sain vastauksen ja selityksen mitä tapahtui. Ulosoton mukaan vuorottelujakso, eli puolelle vuodelle arvioitu kertymä mikä jaetaan velkojille saatavien suhteessa, oli tullut nyt täyteen ja näin ollen yli jäänyt osa oli jäänyt käyttämättä automaattisesti. Nyt tekivät uuden listan pika pikaa ja tuo reilu 550 euroakin jatkoi velkojille.

Eli nopeaa toimintaa ulosotolta tällä kertaa, mikä tuossa pisti silmään, on se, että jos koko homma on täysin automatisoitu, niin tarvitseeko siitä periä niin kovia taulukkomaksuja? Jos kulut oletettavasti aika olemattomat.

Nyt sitten pienen pompun jälkeen voidaan todeta, että se on taas yksi kuukausi vierähtänyt ja vuodesta on enää viimeinen neljännes jäljellä.

Velan maksun osalta vuorossa oli tosiaan taas vähän vauhdikkaampi kuukausi, kun palkan kyljessä tuli ylimääräistä ja sen lisäksi veronpalautuksetkin tulivat ja menivät suoraan ulosoton kassaan. Yhteensä ulosottoon meni pyöreästi 1800 euroa, joka jakaantui seitsemälle velalle. Pääoma lyheni 750 €, korkoihin meni 850 € ja taulukko maksut veivät 200 euroa.

Omien ulosoton ulkopuolisten velkojen osalta vauhti oli myös hyvää, koitan maksaa tuon Axantorin nopeasti nyt pois kuljeksimasta ja keskittyä sitten noihin jäljellä oleviin, kohta ollaan nelinumeroisissa luvuissa tuolla puolen.😁 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuosi 2023 ja suuntaviivoja vuodelle 2024

  Alkaa olla vuosi pikkuhiljaa paketissa ja aika katsoa varovasti olan yli mitä tulikaan tehtyä. Listasin taas rinnan tilanteen nyt ja vuo...