tiistai 4. lokakuuta 2022

Ulosotto yrittää vetää välistä?

 No niin, nyt kävi niin että meinasin tehdä lokakuun seuranta postauksen ja aloin käydä lukuja läpi. Oli veronpalautusta ja ylimääräistä palkan kyljessäkin, joten ajattelin että tästä tulee hyvä kuukausi. Sain numerot valmiiksi ja vaikka koko kuun muutos näytti vihreää, oli summa mielestäni kovin pieni.

Hetken masentuneena ajattelin, että eihän tästä tule mitään, jos ei velka meinaa näinä hyvinäkään kuukausina lyhentyä kunnolla, mutta sitten ryhdyin tutkimaan vähän tarkemmin.

Palkasta tehdyn pidätyksen kuitissa oli kirjattu ihan oikein maksettu määrä 1550 euroa, laskiessani eri velkojille maksetut summat yhteen sain kuitenkin kasaan vain 997 euroa, reilu 550 euroa oli siis vain hävinnyt. No nyt tiesin, että kyllä se velka lyhenee, jos ei yritetä vetää välistä, onko tilitykset jääneet kesken, kun on pitänyt lähteä kahville ja sitten kone kaatunut tai muuta vastaavaa vai onko ulosoton kahvikassa ollut tyhjä, en tiedä mutta hivenen meinaa tämmöisestä ottaa kierroksia. Ja miettii jos nyt en seuraisi näin tarkasti asian kehitystä, vaan menisin laput silmillä ajatuksella, että palkanmaksu ja ulosotto hoitaa asiat, jäisi tämmöinenkin kokonaan huomaamatta.

Laitoin kuitenkin selvitys pyynnön ulosottoon, että missä rahat menevät, katsotaan vastaavatko ja mitä vastaavat. Onko muilla tullut vastaavaa vastaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Q1 seuranta

  Oho, voisi joku sanoa. Ei yksi vaan kaksi kuukautta jäi välistä ja nyt jo maaliskuussa mennään. Tehdään nyt siis maaliskuun seurannan sija...