keskiviikko 3. marraskuuta 2021

Marraskuun seuranta

 

Marraskuussa ollaan ja keli sen mukainen, ulkona on harmaata mutta taulukot sentään loistavat punaista ja vihreää. Viime palkkaan tuli vähän ylimääräistä, mikä nosti ulosottoon menneen summan 950 € tasosta reiluun 1300 euroon. Vastapainona tälle isommalle erälle tuli toiselle puolelle vielä isompi erä, kun kolme lainaa ilmestyi ulosottoon, yhteensä melkein 12 000 €.

Positiivista on se, että ulosoton ulkopuoliset lainat laskevat koko ajan ja ensi kuussa päästään jo alle 15 000 euron rajan. Seurannan alussa mentiin kuitenkin päälle 17 000 €, niin jossain onneksi näkyy mihin raha häviää.

Tässä kuussa olisin voinut lyhentää lainoja vielä suuremmallakin erällä, mutta koska pihalla seisoo yksi suuri kuluerä (Auto), näin tarpeelliseksi pitää vähän isompaa puskuria saatavilla, edessä on kuitenkin huolto, katsastus ja talvirenkaiden hankinta. Kaikista kolmesta uskon tietäväni kulut, mutta varsinkin keskimmäinen voi aina yllättää.

Ulosotto laittoi tuon maksun kahdelle isommalle velalle, mielenkiintoista nähdä koska muutkin saavat omansa, isoimmalle lainalle on tähän mennessä kohdistettu jo yhteensä 2950 €.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toukokuun seuranta

 Ja toukokuussa ollaan, viimeksi povasin tähän suurta säätöä asioiden kanssa mutta näyttää että varsinainen säätö menee seuraavalle kuulle. ...